Sdr. Rind kulturhus

Sdr. Rind forsamlingshus

Lejekontrakt og ordensregler 

Ved leje eller spørgsmål kontakt:

Lykke Poulsen

tlf: 70217821

Om kulturhuset   

 Festlokalerne i Sdr. Rind forsamlingshus er særdeles velegnede til både store og små begivenheder.  Vi kan tilbyde et helt forsamlingshus med plads til 149 personer. Der er både en stor og en lille sal, der kan lejes samlet eller hver for sig. I lejen er medregnet brug af køkken samt slutrengøring og fri internet.
Huset ejes af Viborg kommune og drives af  Sdr. Rind og Rindsholm Borger- og kulturforening med ansat bestyrer som leder og kontaktperson.

 

Køkken:
Køkkenet er to-delt, særdeles rummeligt og praktisk indrettet. Det indeholder to store køleskabe, en dybfryser, en industriovn, industri kaffemaskiner og en industriopvasker samt seks gasblus. 

Servicen er hvid og trearmede sølv lysestager kan lejes. Der er fri afbenyttelse af viskestykker, karklude og affaldssække.

 

 Hall:
I husets hall er der god garderobeplads. Der er adgang til handicaptoilet samt opdelt herre/dametoilet med i alt 4 toiletter og pusleplads. Toiletpapir og papirhåndklæder er til fri afbenyttelse. Der er ligeledes adgang til et legerum for børn med TV/DVD.

 

Diverse:
I store sal er der 16 store og 2 små borde, hertil 105 stole. I lille sal er der 7 store borde og 38 stole. Alle stole er polstrede.
Et klaver og en mobil bardisk står i huset og kan frit bruges.

 

Udenfor:
Uden for huset er der gode parkeringsmuligheder og der er flagstang medtilhørende flag.
Al rygning foregår udendørs ved de opstillede askebægre.
Ved bagdøren uden for køkkenet er der opstillet containere til flasker & dåser, samt til papir og til andet affald. Overfor forsamlingshuset er der en stor dejlig legeplads til fri afbenyttelse.