top of page

Sdr. Rind

Blomstrende Landsby - Sdr.Rind - Rindsholm

Byen er smukt placeret i landskabet syd for Rindsbæk-dalen og byder på mange muligheder i forhold til idræts-, kultur- og friluftslift. I byens vestlige ende har vi en stor oplyst sportsplads med klubhus, et borger- og aktivitetshus med stor legeplads og fodboldbane, et forsamlingshus og kirken. 

I den østlige ende er der offentlig adgang til byens privatejede skov som giver rig mulighed for en lille picknick-tur i sommerhalvåret. Dyrelivet i skoven tæller både råvildt og fasaner.

Byen er omgivet af flot natur og ligger kun 10 minutters kørsel fra Viborg, som byder på et væld af shoppingmuligheder, kultur og meget mere.

Selvom Sdr. Rind er en gammel landsby (8-900 år), er det primært bygninger fra de sidste 100 år, der præger bybilledet. De nye boliger blev hovedsageligt bygget langs bygaden Sdr. Rindvej og dette var med til at give byen en langstrakt facon. Fra 1965-1980 dukkede to nye boligområder op langs Skaunvej og Rindsbækvej og skolens nedlæggelse i 1991 gav efterfølgende plads til et lille antal lejeboliger. I 2009 blev et område på Skaunvej udlagt til byudvikling. I de sidste 15-20 år er der sket en betydelig modernisering af byens ældre boliger og det er uden tvivl medvirkende til, at huse sælges relativt let i Sdr. Rind.

Sdr_rind (4).png
Sdr. Rind by

Kilde: 

Skydive Viborg
bottom of page