Derfor flyttede vi til byen...

At være tilflytter til Sdr. Rind - Lise Aarup

Jeg er født og opvokset i Sdr. Rind, så måske kan jeg ikke rigtig kalde mig tilflytter 😉

Jeg elskede at være barn og ung på landet, men da jeg var færdig med min uddannelse til sygeplejerske i Viborg, så trak bylivet og jeg rykkede teltpælene til Århus. Efter 10 år i Århus og Norge, så var det igen tid til et skifte. Nu trak landlivet, med frisk luft, have, små fællesskaber og ikke mindst min familie tæt på. Jeg flyttede først til Vinkel i et dejligt lille hus, men det var Sdr. Rind jeg gerne ville slå mig ned i. Mens jeg boede i Vinkel fik jeg min skønne lille datter, Johanne. Og da der blev en lejebolig ledig på Keldalsvej skyldte jeg mig at slå til og så flyttede vi til byen.

At være tilflytter til Sdr. Rind - Rikke og Jens Erik

Vi fandt vores dejlige plet på Keldalsvej, med udsigt over marker og skov og med græssende kreaturer lige på den anden side af hækken, i 2008.

Rikke som oprindelig er fra Rindsholm, havde fået job i Rødkærsbro. Jens Erik som er vokset op i en by af samme størrelse uden for Haderslev i Sønderjylland, havde fået mulighed for at flytte sit job til Viborg.

Vores børn på nu 7 og 10 år, var også med i overvejelserne da vi skulle kigge efter bolig. Vi fandt hurtigt ud af at Sdr. Rind var et særdeles oplagt sted.

© 2017 denne hjemmeside er administeret og ejet af Sdr. Rind & Rindsholm kulturforening