Derfor flyttede vi til byen...

At være tilflytter til Sdr. Rind - Rikke og Jens Erik

Vi fandt vores dejlige plet på Keldalsvej, med udsigt over marker og skov og med græssende kreaturer lige på den anden side af hækken, i 2008.

Rikke som oprindelig er fra Rindsholm, havde fået job i Rødkærsbro. Jens Erik som er vokset op i en by af samme størrelse uden for Haderslev i Sønderjylland, havde fået mulighed for at flytte sit job til Viborg.

Vores børn på nu 7 og 10 år, var også med i overvejelserne da vi skulle kigge efter bolig. Vi fandt hurtigt ud af at Sdr. Rind var et særdeles oplagt sted.

Dels var mormor/morfar bosiddende lige i nærheden, dels var det den størrelse by som vi begge kendte og godt kunne lide. Derudover var der kort afstand til Viborg og ikke mindst fine bus- og skolebusforbindelser. Der var en veldrevet idrætsforening, aktivt forsamlingshus og Juniorklub i byen. Der var kort afstand til skole og idrætshal i Bruunshåb og mulighed for øvrige fritidsaktiviteter lige i nærheden. Og så var der selvfølgelig den fantastiske natur, landlige omgivelser med åbne vidder, skov og lækkert terræn lige uden for vinduet.

I byen var der lige det vi havde brug for. Et godt sammenhold, hvor de fleste kender hinanden, eller ved hvem hinanden er. Naboskabet er fantastisk, vi kender alle hinanden på vejen og holder nogle super hyggelige vejfester og arrangementer.

Selvom vores hverdag kan være travl, nyder vi at være en del af foreningslivet i byen. Rikke er aktiv i løbeklubben og Jens Erik er frivillig i Juniorklubben. Derudover tager vi og børnene meget gerne del i de forskellige arrangementer som f.eks., fællesspisninger, fastelavn og Sct. Hans-arr. Arbejdsdage ved forsamlingshus, Drivhus og legeplads er et hit, da det giver os mulighed for at mødes og hygge med folk, i alle aldre fra byen. Og så er det jo fedt, at man ved fælles hjælp kan være med til at gøre sin egen by til et dejlig sted at bo.

© 2017 denne hjemmeside er administeret og ejet af Sdr. Rind & Rindsholm kulturforening