top of page

Sdr.Rind-Rindsholm NOMINERET


BUMMELUM! Nu skal der virkelig 'spidses' øjne!!!!


VI- Sdr. Rind/Rindsholm er blandt de 3 nominerede til ÅRETS LOKALSAMFUND 2020!!!!!!!!!!!!!!!!


En lettere kedelig dag i forårets Corona, fik bestyrelsen i det kreative hjørne. En ansøgning blev skrevet (bare for sjov), den blev sendt afsted!!!! Her til morgen kan vi så konkludere at SDR. RIND OG RINDSHOLM altså bare KAN NOGET helt specielt, til trods for at vi jo ikke har vildt meget at byde på!!!!


VI HAR DOG FÆLLESSKABET, DE MANGE FORENINGER, CAFÉER MM. VI HAR HINANDEN OG VI VIL VIRKELIG VORE BYER. DET HAR SÅ RESULTERET I AT VI NU ER 25.000KR. RIGERE OG ER MED I OPGØRET OM AT VINDE TITLEN ÅRETS LOKALSAMFUND 2020 OG 50.000KR. OVENI HATTEN.


OG HOLD NU KÆFT (ja, nu bander hun igen), hvor er vi stolte, beæret og synes det her bliver en KANON spændende 'rejse!


Vi kommer til at skulle bruge ALLE de mennesker der ønsker at være med, bidrage med hjælp, vise at vi står sammen- så vi SAMMEN kan vinde denne flotte titel og dermed også promovere Sdr. Rind og Rindsholm


Sidste år vandt Rødkærsbro- så det kunne være lidt sjovt at vi herude i denne ende af Viborg, virkelig bare kan noget


Lørdag d. 5 september kommer landdistriktsudvalget herud og skal vises rundt i byerne. Her kunne det være fedt at så mange som muligt kunne vise sig i bybilledet- på legepladsen, ved forsamlingshuset, ved den nye sandkasse i Rindsholm, ved Kano pladsen mm. (I hører mere når vi nærmer os).


Har man idéer til hvad der er værd at vise frem herude, og som virkelig gør det ekstra for byen, så tøv ikke med at tage kontakt- her SKAL alle være med- for det der gjorde udfaldet, var vores fællesskaber og vores sammenhold!!!!


Tak for inspiration til ansøgningen!

I dag, kan vi slet slet slet ikke få armene ned!


Bestyrelsen, Sdr. Rind og Rindsholm

Comments


Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page